Simon Bukhave Larsen

Et lille hint; Har du brug for et break væk fra kontoret med dit team/kollegaer/etc, en mulighed for at bruge lidt tid uden for de vante rammer med solid og kompetent assistance, så kan jeg varmt anbefale Natursektionen.

Jeg har lige haft et par dage ved deres domicil i den gamle købmandsgård ved Doverodde i Thy. Et par dage med fokus på at have det sjovt sammen gennem diverse aktiviteter, som kunne udvikle vores Business Unit som en helhed.

Aktiviteterne bestod af alt fra de klassiske samarbejdsøvelser til rapelling og en tur på fjorden, som suppleret med overnatning i shelters og mad over bål virkelig levede op til målet om at have det sjovt, men ikke mindst om at udvikle teamet til en tættere gruppe. Alle aspekter af turen var i top - ikke mindst afviklingen.

Stor ros til Natursektionen!

Simon Bukhave Larsen
Business Unit Director hos Arla Foods