Hvis du vil have fat i en af os, så find os her og ring eller send en mail, vi er naturligvis klar på nye eventyr...

Thomas Kolding

Projektleder
Natur- og friluftsvejleder

thomas@nordvestsafari.dk
T +45 2161 2421

Thomas er ansvarlig for naturformidling, adventureaktiviteter og events. Han varetager grejbanken og materielparkens udstyr og vedligeholdelse. Thomas´ hovedfokusområde overfor kunder med aktivitetsaftaler, kommuner, erhvervskunder, VIP kunder som fx Kongehuset, politikere. Han varetager udvikling og afholdelse af workshops, messer og sportsevents. Thomas varetager iøvrigt grejbanken under Friluftsrådet. Thomas har en længere årrække indenfor forsvaret og har taget flere civile uddanelser på akademiniveau.

Michael Ruby


Direktør og projektmager

michael@nordvestsafari.dk
T +45 4118 0688

Michael er chefen på Nordvest Safari og tager sig af de overordnede linjer. Det er både driften af Nordvest Safari og Doverodde Købmandsgaard. Michaels baggrund er markedsføring (digitalt og analogt) virksomhedsstrategi, vækststrategier, turisme, servicekoncepter, produktudvikling etc.
Michael har med succes, haft egne virksomheder, hvor der både er designet og eksekveret utallige produkter indenfor webudvikling og software. Profilen er innovationskraft og driftsstyrke og evnen til at tænke på ind og ud af boksen. 

Peter Appel


Friluftsvejleder og projektansat

info@nordvestsafari.dk
T +45 9795 9266

Peter er instruktør i sejlads, klatring, fjeldguide og skiinstruktør. Peter har en fortid som Elitetræner i dansk sejlunion hvor han har arbejdet med udviklingen af elitesejlers. Peter har stor maritim erfaring fra sin tid i forsvaret hvor han bl.a. er instruktør i det ”maritime force protection”. Har lederuddannelse fra forsvaret og er uddannet narrativ coach. Peter har stor erfaring i arbejdet med team- og ledelses udvikling med fokus på anderkendende ledelse, samt specialpædagogisk erfaring på ledelseplan.

 
 
 

Stab, supporters, backups, freelancere - med andre ord de uundværlige!

jacob-vemmelund-portraet-web-01.jpg

Jakob Vemmelund

Jakob er naturvejleder og adventureekspert. Han har stor erfaring med coaching og undervisning af unge og voksne ifb. løb, klatring, kajak og friluftsliv. Jakob holder foredrag om bjergbestigning og for at det ikke skal være løgn, så er Jakob cand. mag i ledelsesfilosofi og psykologi.

Britta Bauer

Britta er vores bogholderinde. Faktisk er hun uddannet pædagog og bogholder. Britta har arbejdet i reklamebranchen og med børn med specielle behov, hvilket er en usædvanlig kombination, der passer rigtig godt ind i Nordvest Safaris mange arbejdsområder, hvor vi kan lidt af hvert.

Nordvest Safari Dieter Nikolaus.jpg

Dieter Nikolaus

Dieter har en Lieder og det er at hvor alt andet holder op, der går han igang. Han kan sin værkstedbænk og ved, hvordan en købmandsgaard skal fixes.

Og så er Dieter rigtig meget til sejlads og har sin egen fede sejlbåd, der er rigget til jordomrejse.

 

Kontakt

Vil du gerne i kontakt med en eventrådgiver, så udfyld feltet her eller ring på telefon 9796 9266, så tager vi fat i dig.

Find os

Herunder kan du se hvor vi er på landkortet. klik på den stedmarkøreren og der dukker et nyt Googlekort op.

 

Send en besked

Udfyld felterne herunder og send en besked il os, så vender vi tilbage til dig