Hvis du vil have fat i en af os, så find os her og ring eller send en mail, vi er naturligvis klar på nye eventyr...

Thomas Kolding

Projektleder
Natur- og friluftsvejleder

tkkj@thisted.dk
T +45 2161 2421

Thomas er ansvarlig for naturformidling, adventureaktiviteter og events. Han varetager grejbanken og materielparkens udstyr og vedligeholdelse. Thomas´ hovedfokusområde overfor kunder med aktivitetsaftaler, kommuner, erhvervskunder, VIP kunder som fx Kongehuset, politikere. Han varetager udvikling og afholdelse af workshops, messer og sportsevents. Thomas varetager iøvrigt grejbanken under Friluftsrådet. Thomas har en længere årrække indenfor forsvaret og har taget flere civile uddannelser på akademiniveau.

Michael Ruby


Sektionsleder

mru@thisted.dk
T +45 4118 0688

Michael er sektionsleder i Natursektionen og tager sig af de overordnede linjer. Det er både driften af Natursektionen og Doverodde Købmandsgaard. Michaels baggrund er markedsføring (digitalt og analogt) virksomhedsstrategi, vækststrategier, turisme, servicekoncepter, produktudvikling etc.
Michael har med succes, haft egne virksomheder, hvor der både er designet og eksekveret utallige produkter indenfor webudvikling og software. Profilen er innovationskraft og driftsstyrke og evnen til at tænke på ind og ud af boksen. 

Britta Bauer


Administrationen

natursektionen@thisted.dk
T +45 9795 9266

Britta er vores bogholderinde. Faktisk er hun uddannet pædagog og bogholder. Britta har arbejdet i reklamebranchen og med børn med specielle behov, hvilket er en usædvanlig kombination, der passer rigtig godt ind i Nordvest Safaris mange arbejdsområder, hvor vi kan lidt af hvert.

 
 
 

Kontakt

Vil du gerne i kontakt med en eventrådgiver, så udfyld feltet her eller ring på telefon 9796 9266, så tager vi fat i dig.

Find os

Herunder kan du se hvor vi er på landkortet. klik på den stedmarkøreren og der dukker et nyt Googlekort op.

 

Send en besked

Udfyld felterne herunder og send en besked il os, så vender vi tilbage til dig