Vi sørger for, at hele holdet får ny energi og frisk samvær midt i et kursusforløb

 

Du er på kursus eller til en konference med koncentrede møder, foredrag eller andet med masser af PowerPoints og energien kan godt trænge til et boost!

Når der er pause, går I direkte fra gruppearbejdet til gruppedynamikken omkring spisebordet og derfra til de dybe lænestole med den kære smartphone som eneste nærkontakt til omverdenen.

kedelig konference 01.jpg

Alt i alt, så kan det være tiltrængt med et eller andet, der kan puste ny energi ind i kurset...

Det vil vi gerne gøre noget ved..!

Derfor har vi udviklet nogle helt specielle aktiviteter, hvor vi kommer ud til dit kursus- og konferencecenter og arbejder med primært udeaktiviteter for alle. Og når vi siger alle, så er det både aldersmæssigt, højde og drøjde.

Herunder kan du se et lille udvalg af de aktiviteter vi tilbyder kursus- og konferencecente, som igen kan bruges af de deltagere der kommer på jeres sted. På den måde kan et kursus blive sjovere og bedre motiveret og du kan som kursussted tilbyde noget ekstraordinært indhold, som de andre ikke kan.

Vi afholder alle aktiviteter i jeres have, park eller i den nærliggende natur, så det altid er en del af jeres tilbudspalette.

Klik på billedet og læs mere...


Specielle forløb til dig og din organisation

Skal du bruge en hel dag, flere dage eller en eller anden form for specielt opbygget forløb til din virksomhed, dit team eller sportsklub, så kig nærmere her på vores Adventurerace eller Adventure Teambuilding.

Se billeder fra Adventurerace og Mors-Thy Håndbolds Adventure Teambuilding herunder