Vi er dem med de store grejlommer på bukserne, vi er dem, der klarer alle ærter, når vi har en flok mennesker med os i naturen.

Vi er dem, der tager kulturen ved hornene, naturen alvorligt og friluftslivet som en leg. Alt hvad vi laver, er en del af et eventyr eller måske skulle vi sige adventure. 

Når du tager fat i os, får du garanti for oplevelser.

Skal du bruge en naturvejleder, der kan krible krable med klassen eller skal du bruge en højt certificeret instruktør til træklatring eller rapelling, så er du kommet til den rette.

Vi giver ikke op før du smiler og vi er sikre på, at du og de andre, har fået en ultimative oplevelse.

På Natursektionens hovedsæde i Doverodde i Sydthy er der nærhed til naturen og nærvær til kunsten og kulturen. Vores store silo, der står midt på grunden, kan ses milevidt og fra den kan du også se milevidt ud. Vi kan godt lide udsyn og indblik.

Når du besøger os, kan du vælge at tage et besøg i en af de mange kvalificerede kunstudstillinger vi kører eller møde op til et foredrag eller musikarrangement. Og du kan vælge at forsyne din sultne mave med de delikatesser, der bliver serveret i restauranten.


Den faktuelle forklaring

Vi er Thisted Kommunes natur- og friluftsvejledning, som har hovedsæde på Doverodde Købmandsgård ved den idylliske havneby Doverodde i Sydthy. Doverodde ligger nær skov, fjord og Nationalpark Thy.

Opgave

Det er vores opgave at etablere mangeartede friluftsaktiviteter, som foregår på land, til vands, og i luften.

Vi laver pædagogisk naturvejledning og lærende friluftsaktiviteter i Nordvestjylland med naturformidling, unikke frilufts- og kulturoplevelser, høj grejkvalitet og sikkerhed. Samtidig med høj kvalitet i vores arrangementer er der selvfølgelig sørget for ordentlige forsikringsforhold, så alt er i orden. Det er vigtigt for dig og det er vigtigt for os, derfor er det vores fokusområde.

Hovedsæde i Doverodde

I vores smukke, historiske lokaler i pakhuset og på de omkringliggende arealer i den gamle købmandsgård i Doverodde, afholder vi forskellige kunst- og kulturarrangementer med billedkunst, musik og foredrag og hvis du lejer vores lokaler til et af dine arrangementer, sørger vi for, at du oplever et gennemført værtsskab, så det hele klapper og alt bliver en god oplevelse.

 

Samarbejde

Vi har partnerskab og samarbejde med Nationalpark Thy, Friluftsrådet, DGI, Naturstyrelsen, Arbejdsmarkeds feriefonden, Cold Hawaii, Thy Cablepark og mange andre aktører.

Fleksibel og mobil

Vi er både et stationært center og en mobil enhed, som gerne kommer ud i jeres eget nærmiljø.

Målgrupper

Vores målgrupper for aktiviteterne er mangfoldige, lige fra skoler- og daginstitutioner, ungdomsuddannelser, faglige grupper og til professionelle virksomheder, turister, borgere og særlige målgrupper med specielle behov.

Ejerforhold

Vi er en del af Thisted Kommune og sektionen er placeret i historiske og renoverede bygninger med parkhave, beliggende ved fjordbyen Doverodde, i et idyllisk naturområde nær fjord, odde, havn, skov, og op til Nationalpark Thy.