Vi har en masse forslag til forskellige forløb med substans

 Herunder kan du se nogle eksempler og som udgangpunkt snakker vi først om jeres behov og muligheder og så sætter vi et program sammen til netop jer.

 

4 timers forløb - med Nordvest Safari i skoven

Vi mødes på aftalte sted ved 9 tiden hvor vi har gjort klar og stillet aktiviteter op. Efter lidt socialt opvarmning vil vi starte forløbet foregå som en gåtur rundt i terrænet hvor der vil være sat 4 - 5 aktiviteter klar, undervejs på gåturen vil der typisk foregå noget "stop-op" naturvejledning af hvad vi nu møder undervejs, måske er det sæson for noget spiseligt!

Aktiviter - forslag

 • Udfordre sanserne f.eks. synssansen
 • Udfordre fysikken i højde
 • Udfordre tankevirksomheden
 • Udfordre samarbejdsevnerne

Når turen rundt i terrænet er færdig bliver i overladt til jer selv igen, typisk ved 13-tiden, medmindre der er aftalt noget omkring frokost undervejs. Når vi giver slip på jer vil i stå tilbage med nogle gode og sjove oplevelser, som har rykket lidt ved jeres sammenhold i personalegruppen!


4 timers forløb - med Nordvest Safari på stranden

Vi mødes på aftalte sted kl. 09:00, hvor vi sammen finder det udstyr som skal bruges til dagen. Efter en lille snak om dagens forløb bliver vi delt ind i de forskellige hold som man skal være i igennem dagen. Dette fordi der er nogle sikkerhedsmæssige begrænsninger på gruppe strørrelser på vandet. Undervejs på henholdvis kajak, snorkleture osv vil der være "stop-op" formidling af naturen vi møder undervejs.

Aktiviter - forslag

 • Kajaksejlads
 • Snorkling
 • Limfjordssafari - hvad finder vi i vandkanten, vi bruger waders net og ketcher
 • Simpel strandmad

Denne dag er meget familievenlig og kunne f.eks. bruges som en personaleforeningsdag, men kan dog også nemt ændres sådan at det bliver mere teambuildingagtigt. Vi er færdige ved 14-tiden, hvor vi vil forlade jer, men detteforhindre ikke jer i at hygge videre.


Priser på et fantastisk 4 timers forløb

Prisen for et 4 timers forløb er i udgangspunktet 10.000,- kr. inkl. moms. Prisen kan dog variere ud fra nogle bestemte parameter som antal deltagere, valg af aktiviteter osv.

I udgangspunktet er følgende dækket inden for 10.000,- kr.:

 • Aktiviteter for op til 25 personer
 • Evt udgifter til simpelt bålmad hvis dette er en del af aktiviteten
 • Diverse forsikringer og certifikator, samt tilladelser til ophold hvis dette kræves
 • En instruktør i det aftalte tidsrum

Når aftalen er indgået, kommer der ikke ekstra regninger på forbrug eller andet, der er kun det fastaftalte beløb.

Hvis I er flere end 25 personer, eller aktiviteten kræver det, så skal der en instruktør mere med, det koster 1.000,- kr. i timen og instruktøren vil være med fra start til slut.


Aktivitetspakker

Samarbejdsøvelser

En sjov dag i skoven, f.eks. Vandet plt. eller i vores egen parkhave. Vi har nogle samarbejdsaktiviteter klar til jer, som i skal igennem de næste 4 timer. Aktiviteterne kan være udfordrende for balancen, berøve forskellige sanser, legende, udfordrende og vigtigst af alt...være sjove! 

Mad på bål - som en gruppeopgave

Vi hjælpes ad hele holdet til at lave en ordentlig omgang lækkert bålmad, en rigtig hyggedag for hele holdet hvor alle kan være med. Kan f.eks. også bruges som julefrokost eller firmamiddage. Maden er selvfølgelig indkluderet i prisen, men ikke drikkevarene. Kan også fungere som en god familieaktivitet for personaleforeningen.

Kajak - en god dag på vandet

At opleve hjemlandet og naturen fra vandsiden er altid en fantastisk oplevelser. Vi bruger dagen i kajakkerne med lidt introduktion til det tekniske, lige nok til at man kan nyde turen, og så handler det ellers bare om at hygge sig på stranden. Af sikkerhedsmæssige årsager må vi kun have 8 personer på vandet pr. instruktør, så enten skal man lave en turnusordning, eller hyre en ekstra instruktør ind.


Alle vil gerne tilbage til naturen, bare de ikke skal gå til fods hele vejen

- Nordvest Safari

Vi skal nok hjælpe dig med at komme tilbage til naturen på en god måde, fordi vi har alt det knowhow, certificeringer og hele det udstyr, der gør, at I ikke behøver at gå hele vejen.

Sammen planlægger vi, hvordan det lader sig gøre og til hvilken pris, vi gør det til. 

Skal du fx bruge en ribbåd eller en vandscooter, så hiver vi det frem af gemmerne. Skal du prøve at hænge med hovedet nedad i en tårnhøj silo, så har vi vores egen, der står lige midt i den gamle, idylliske købmandsgård.