inden vi lægger fra land

Det vigtigste først:

  • Hvad ønsker i at opnå med jeres arrangement?
  • Hvor mange er I?
  • Specielle ønsker?
  • Vil I ud at flyve, skal I overnatte i hængekøjer, snorkle, se sæler?!!
  • Hvornår skal det foregå?
  • Hvor lang tid vil I bruge?
  • Økonomi?

Omkring den økonomiske del, kan vi gøre det på to måder:

I fortæller jeres ønsker, vi fortælle hvad det skal koste!

Denne model har den fordel at i helt sikkert får hvad i vil have, prisen må vi jo så snakke om efterfølgende!!!

I fortæller hvad det må koste og vi arrangere det bedste vi kan, inden for de økonomiske rammer!

Fast pris, fuld tilfredshed!

Kontakt os for at få en rådgiver...

Vi er et team i Nordvest Safari og vi arbejder meget tæt sammen og alligevel kan det rart for dig som kunde, at have din egen eventrådgiver.

Når du kontakter os, så får du din egen rådgiver og det bliver med ham, du skal snakke med i hele forløbet, så du ikke skal forklare dig igen og igen.

Det sikrer at aftaler bliver overholdt og at I virkeligt får kvalitet for pengene. Det sikrer også at jeres tid med os er effektiv. Når vi har aftalt en event, så er det os der briefer vores folk, så de ved præcist, hvad vi har aftalt og hvad I har brug for.

Hvad skal vi snakke om?

Ved den første kontakt vil vi typisk spørge ind til en masse forskellige emner, så vi kan få forventningsafstemt vores aftale, derfor kan det være en fordel at have overvejet følgende:

Thomas Kolding

Projektleder
Natur- og friluftsvejleder
T +45 2161 2421

Thomas er ansvarlig for naturformidling, adventureaktiviteter og events. Han varetager grejbanken og materielparkens udstyr og vedligeholdelse. Thomas´ hovedfokusområde overfor kunder med aktivitetsaftaler, kommuner, erhvervskunder, VIP kunder som fx Kongehuset, politikere. Han varetager udvikling og afholdelse af workshops, messer og sportsevents. Thomas varetager iøvrigt grejbanken under Friluftsrådet. Thomas har en længere årrække indenfor forsvaret og har taget flere civile uddanelser på akademiniveau.

Michael Ruby


Direktør og projektmager
T +45 4118 0688

Michael er chefen på Nordvest Safari og tager sig af de overordnede linjer. Det er både driften af Nordvest Safari og Doverodde Købmandsgaard. Michaels baggrund er markedsføring (digitalt og analogt) virksomhedsstrategi, vækststrategier, turisme, servicekoncepter, produktudvikling etc.
Michael har med succes, haft egne virksomheder, hvor der både er designet og eksekveret utallige produkter indenfor webudvikling og software. Profilen er innovationskraft og driftsstyrke og evnen til at tænke på ind og ud af boksen. 

 
 

Kontakt

Vil du gerne i kontakt med en eventrådgiver, så udfyld feltet her eller ring på telefon 9796 9266, så tager vi fat i dig.

Jeg vil gerne kontakte *