Der var dømt vandhund

NIK_3380.jpg

De kunne næsten ikke få nok...

Fra 8. til 9. august var der vandhunde i Doverodde. Vandet var lunt og vejret var dejligt og i to dage kunne lokale børn og unge i alderen 10-15 år nyde det hele på Kajak Sommer Camp, der var arrangeret af Nordvest Safari og DGI.

Der var dømt to dage med alt hvad hjertet kan begære af sjov og ballede med vand. Der var sit-on-top kajakker, havkajakker, stand-up-paddeling (SUP), ribbådssejlads, redning med vandscooter, hvis det blev nødvendigt og så videre. Deltagerne tumlede sig i vand. Nogen faldt i med vilje, nogen bare fordi interessen tog overhånd. 

Alle blev undervist i forskellige dicipliner og lærte at være mere fortrolige med vand og de aktiviteter, der kan foregå der.

Deltagerne kom som sagt fra lokalområdet som fx Ydby, Hurup, Boddum og Heltborg. I alt 21 unge deltog og kurset var faktisk overbooket og det kan vi jo godt lide.

Vi vil gerne holde noget lignende igen og er ved at finde du af, hvornår det kan ske. Vi er meget afhængige af vejret, så det kan være, det først bliver til næste år.

Hvis du skal med næste gang, så kan du sende en besked til os her og sige, hvorfor du skriver, så tager vi fat på dig næste gang.