SMK Fridays på besøg

Daniel og Ayoe i en hurtig tur i vores Ribbåd på Vesterhavet

Daniel og Ayoe i en hurtig tur i vores Ribbåd på Vesterhavet

I 2018 begynder Statens Museum for Kunst så småt at skrue op for blusset hos os. Der kommer fx et arrangement 17. august i det regi, der kaldes SMK Fridays i København. En anderledes måde at formidle kunsten.

SMK beskriver det selv således: Gå på opdagelse på SMK efter lukketid og udforsk kunsten i uformelle og anderledes rammer, når vi inviterer indenfor til SMK Fridays. Slap af med en drink og oplev kunst, art talks, musik, film og performance.

På SMK er det Daniel Smith Nielsen og Ayoe Torbensdottir, der tager sig af disse events og netop de to, har lige været på besøg i Thy. To dage med fuldt program.

Den første dag, skulle de møde naturen og livet i Thy og fik derfor en tur rundt i landskabet, med fokus på kystbyerne. Dagen efter var der et program, hvor de skulle møde forskellige kulturinstitutioner i Thy og de mennesker, der står for dette.

Vi har indtryk af, at Thy var en særdeles god oplevelse for dem og vi glæder os til at se, hvad de finder på til SMK Fridays.