Nye cykler til grejbanken

Nye cykler til Friluftsrådets grejbank på Doverodde Købmandsgård

Grejbanken hos Nordvest Safari Thy-Mors har en hel masse dejligt udstyr til outdooraktiviteter og vi har gennem en del år haft mange MTB cykler til udlejning og til brug i forbindelse med aktiviteter. Det har været rigtigt godt og brugbart for os.

Tilstanden på disse MTB var ved at nå dertil, at vi ikke længere kunne tillade os at udleje dem.

Der var for meget vedligeholdelse på dem i forhold til vores kapacitet, så det ville være perfekt for en skole eller andre, der blot skulle bruge dem selv og som selv kunne stå for at holde dem kørende.

Vi fik solgt en ordentlig stak til en skole og nu har vi geninvesteret alle pengene i 10 nye hybridcykler, som vi kalder det. Fine, nye cykler af mærket MBK, som kan klare både terræn og bykørsel og som passer rigtigt godt til de aktiviteter, vi tilbyder. 

Vi har købt lidt forskellige størrelser, så alle kan finde en cykel, der passer til højde og drøjde.

Vi har købt lokalt

Vi har valgt at købe cyklerne lokalt hos Hurup Cykel & knallertcenter ved Per Ubbesen og vi må sige, at aldrig har vi oplevet en bedre og mere omhyggelig service. Per har simpelthen ordnet cyklerne efter alle kunstens regler med fedt, spray og tjek og så har vi fået hele leveringen til en rigtig god pris, selv om vi har haft lidt tilkøb ud over standardprisen.

MBK cykler 03.jpg

Vi vil gå så vidt som at sige, at her kan ingen webshop være med og skulle de endelig kunne det, så kan servicen slet ikke nå Per til sokkeholderne. Vores natur- og friluftsvejleder Thomas er selv meget omhyggelig med at al vedligeholdelse er i orden og her kunne vi se Thomas med armene over hovedet af begejstring.

MBK cykler 04.jpg

 

 

Så husk at slå et slag forbi Hurup Cykel & Knallertcenter næste gang du skal bruge et to-hjulet transportmiddel, for her får service en hel ny betydning.