Hvordan skal man da lige forstå det?

Forleden dag stod at læse i Nordjydske/Thisted Dagblad, at vi agter at nedlægge Fonden Nordvest Safari Thy-Mors.

I går stod der igen i Nordjyske/Morsø Folkeblad, at vi har været igang med at planlægge et "Vildt Race" rundt om Mors.

Ingen af delene kan være mere forkert. Vi planlægger ikke noget af det!

Effekten af disse artikler er ikke til gavn for vores forretning, som vi seriøst er ved at få styr på og få op at køre på god vis. Det er uvist hvorfor journalister konstant forsøger at lave "sensationer" ud af næsten ingenting. Er vi midt i en agurketid eller hvordan hænger det sammen? 

Dette er en ribbåd, som både er et hurtigt og sikkert fartøj på vand.

Dette er en ribbåd, som både er et hurtigt og sikkert fartøj på vand.

Vi har endda godkendt en artikel om Limfjordrace med overskiften "Kapsejlads for hurtige både aflyst", så vi ved, at begreberne er på plads og så står der nu at læse i avisen fra i går; "Vildt race rundt om Mors aflyst" og så med et billede af en vandscooter.

Arh, det er ærgeligt og specielt fordi så mange i dag ryster i bukserne, når de ser et billede af en vandscooter, fordi ulykken i Københavns Havn har fået diskussionen helt ud af proportioner. 

Nordvest Safari bruger vores vandscooter til at arbejde med sikkerhed til søs og den historie, vil vi gerne fortælle til alle, der er interesseret.

Vores primære fartøjer til Limfjordsrace, skulle være ribbåde og andre hurtiggående fartøjer og måske i sidste ende også vandscootere. Ikke primært vandscootere.

Nu kan vi så bruge rigtig meget tid - igen - på at forklare omverdenen, at hvad der står i Nordjyske ikke altid stemmer overens med virkeligheden, til skade for både vores forretning og omdømme. Tak for det, bliver der syrligt sagt!

Vi beklager forstyrrelsen i forhold til virkeligheden...


Hvis du vil læse mere om vores vandscooter og læse regulativer vedrørende sejlads, så klik på knappen herunder.