Torsten Schack Pedersen har breaking news

En vigtig udvikling af projektet med SMK i Thy

I dag havde vi besøg af TV MidtVest og Nordjyske, fordi vi havde fornemt besøg af politiker Torsten Schack Pedersen, Venstre, der netop har sikret, at der er afsat økonomi på den nye finanslov til drift af Statens Museum for Kunsts filial i Thy. Torsten kunne oplyse, at der er afsat 1.5 mill. de næste fire år. Det er ganske enkelt en signifikant og vigtig udvikling af projektet, fordi det er et vigtigt signal til omverdenen, at regeringen bakker om om projektet.

Vi blev meget enige om, at hele projektet er en fantastisk udvikling i Thy, der næsten ikke kan sammenlignes med noget andet. Det er nok først når SMK er her, at vi begynder at forstå omfanget af, hvor stort det kan blive.

Stor tak til Torsten for godt arbejde og glem nu ikke at se TV MidtVest i aften, så kan du høre mere om denne vigtige udvikling.

Politiker Torsten Schack Pedersen, Venstre og Leder af Nordvest Safari Thy-Mors, Michael Ruby

Politiker Torsten Schack Pedersen, Venstre og Leder af Nordvest Safari Thy-Mors, Michael Ruby