Mors-Thy Håndbold 2. etape: Den syrede

I forbindelse med Adventure Teambuilding med Mors-Thy Håndbold var vi også igennem 2. etape, som vi kalder "Den syrede". 

Her blev blev bissen skruet lidt på, så der kom gang i både muskler og hjerne. Det skete gennem det, vi kalder teststationer, hvor deltagerne skulle udføre nogle aktiviteter, der er en kombination af fælles koordination, kammeratskab, kommunikation og kropslig formåen

Hvem kender ikke opgaven, at skulle være nøjagtig og præcis, mens hjertet banker og musklernestadig arbejder med at fjerne syre. Her var det Doverodde Købmandsgård, der lagde rammer til festlighederne.

Se videoen fra 2. etape her:

Læs mere om hele opgaven Adventure Teambuilding med Mors Thy Håndbold her:

Læs mere om vores tilbud til jer omkring Adventure Teambuilding her: