Mors-Thy Håndbold 3. etape: Den ultimative

Den tredie og sidste etape af Mors-Thy HåndboldsAdventure Teambuilding kaldte vi "Den ultimative".

I tredie etape blev ligaspillerne udfordret ultimativt og her kom de ud af comfortzonen. Et nøje tilrettelagt forløb, der fra sen aften til tidlig morgen sendte deltagerne gennem forskelligartede udfordringer og belønninger, så der kunne testes på de dybere ressourcelag.

Rent geografisk var vi ude i Nationalpark Thy, hvor vi brugte naturen som scene og naturlig udfordring. Mens det hele stod på, observerede Mors-Thy Håndbolds trænere holdet udefra og fik på den måde et godt indblik i holdets evne til at performe under mildt og mellemhårdt pres. 

Denne viden kunne bruges af både spillere og trænere til at blive klogere på, hos hvem og hvordan ressourcerne var fordelt og hvordan spillerne i fremtiden kommer til at trække optimalt sammen.

Se videoen fra 3. etape her:

RESULTAT

Vi er selv meget tilfredse med resultatet af forløbet med Mors-Thy Håndbold og mon ikke cheftrænerens udtalelse taler for sig selv.

“Samarbejdet med Nordvest Safari har været en stor succes og alle vores værdiord fra dag ét, har været impliceret i samtlige tre forløb. Nu skal alle lige sunde sig og efterfølgende får vi sat ord på vores oplevelser i plenum, lyder det fra en træt og glad cheftræner.”
— Cheftræner Søren Hansen, Mors-Thy Håndbold

Læs mere om hele opgaven Adventure Teambuilding med Mors Thy Håndbold her:

Læs mere om vores tilbud til jer omkring Adventure Teambuilding her: