Der var dømt vandhund

Der var dømt vandhund

Der var dømt to dage med alt hvad hjertet kan begære af sjov og ballede med vand. Der var sit-on-top kajakker, havkajakker, stand-up-paddeling (SUP), ribbådssejlads, redning med vandscooter, hvis det blev nødvendigt og så videre. Deltagerne tumlede sig i vand. Nogen fald i med vilje, nogen bare fordi interessen tog overhånd. 

Og Peter råbte "Ulven kommer"...

Og Peter råbte "Ulven kommer"...

Der foregår en vedvarende og hed diskussion omkring ulvens tilbagevenden til Danmark. På de sociale medier, kan man se billeder af mennesker, der holder et ulvegab åbent, så alle tænderne stritter til alle sider og det er nemt at blive forskrækket og komme til at tænke på, at sådanne store tænder vil være ubehagelige, at få sat dybt ind i låret.

Hvor godtfolk er...

Hvor godtfolk er...

Det var med stor spænding vi slog dørene op i går. Dagen hvor det længe ventede besøg af kulturminister Mette Bock oprandt. Kulturministeren ville gerne besøge Doverodde Købmandsgård fordi det netop er her Statens Museum for Kunst vil oprette den første filial udenfor København.

Et godt nytår venter forude!

Et godt nytår venter forude!

Dette nytår blev der tændt nye lys!

Som sikkert mange har læst i dagspressen, hørt ved sammenrend og i det hele taget, der hvor snakken er gået, så er der nye tider på vej på Doverodde Købmandsgård, hvor vi som Nordvest Safari Thy-Mors, har huseret i nu fire år og før det Limfjordscentret gennem endnu flere år, med naturen, friluftslivet, kunsten, historien, lokalbefolkningen, turister og sejladsen som bagtæppe.

Dejlig anmeldelse fra bostøtten på Mors

Dejlig anmeldelse fra bostøtten på Mors

Vi har fået denne skønne anmeldelse på en dejlig oplevelsesaktivitet med Morsø Kommunes Bostøtte og Dagtilbud: Vi havde den store fornøjelse at indgå et samarbejde med Nordvest Safari vedr. vores oplevelsestur ved Morsø Kommunes Bostøtte og Dagtilbud, hvor deltagerne i aktiviteterne var borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vores mål med denne dag og anderledes aktivitet var, at skabe til rum hvor der blev skubbet til borgerne grænser på en naturlig måde, og hvor de samtidig følte sig trygge og sikre i hele processen.

Hvad siger cheftræneren?

Hvad siger cheftræneren?

Når vi nu har været igennem et stort projekt med Adventure Teambuilding med Mors-Thy Håndbold, så synes vi da selv det gik meget godt. Det er ikke altid nok at synes noget selv, det kan være nok så vigtigt, at høre, hvad kunden har fået ud af det hele.

Derfor spurgte vi cheftræneren Søren Hansen, hvordan kan oplevere samarbejdet med Nordvest Safari Thy-Mors og her er hvad han sagde:

Mors-Thy Håndbold 3. etape: Den ultimative

Mors-Thy Håndbold 3. etape: Den ultimative

I tredie etape blev ligaspillerne udfordret ultimativt og her kom de ud af comfortzonen. Et nøje tilrettelagt forløb, der fra sen aften til tidlig morgen sendte deltagerne gennem forskelligartede udfordringer og belønninger, så der kunne testes på de dybere ressourcelag.

Rent geografisk var vi ude i Nationalpark Thy, hvor vi brugte naturen som scene og naturlig udfordring. Mens det hele stod på, observerede Mors-Thy Håndbolds trænere holdet udefra og fik på den måde et godt indblik i holdets evne til at performe under mildt og mellemhårdt pres. 

Denne viden kunne bruges af både spillere og trænere til at blive klogere på, hos hvem og hvordan ressourcerne var fordelt og hvordan spillerne i fremtiden kommer til at trække optimalt sammen.

Mors-Thy Håndbold 2. etape: Den syrede

Mors-Thy Håndbold 2. etape: Den syrede

Mors-Thy Håndbold var også igennem "Den syrede" 2. etape, i forbindelse med "Adventure Teambuilding". Her blev blev bissen skruet lidt på, så der kom gang i både muskler og hjerne. Det skete gennem det, vi kalder teststationer, hvor deltagerne skulle udføre nogle aktiviteter, der er en kombination af fælles koordination, kammeratskab, kommunikation og kropslig formåen

Hvem kender ikke opgaven, at skulle være nøjagtig og præcis, mens hjertet banker og musklernestadig arbejder med at fjerne syre. Her var det Doverodde Købmandsgård, der lagde rammer til festlighederne

Stærk blæst og et krævende TV2 hold

Stærk blæst og et krævende TV2 hold

Vi var med i Vorupør under CopenCold Hawaii. Lige pludselig var der bud efter vores evner med ribbåd. TV2 ringede og spurgte om vi kunne lave en sejlads med kamerafolk, helt tæt på SUP surferne. Det ville vi gerne og selv om vejret var lidt i rå stemning, satte Thomas ribbåden i vandet ved Agger Tange og sejlede hele vejen til Vorupør. Drønede rundt med hele kamera crewet og tilbage til Agger Tange igen på cirka fire timer. Sejlturen tilbage var en af dem, hvor søren rejste sig og gav den sidste time ved kysten en ekstra udfordrende dimension. TV2 folkende fik skuddene i kassen og vi havde endnu engang løst en spændende opgave til søs.
Se fotos fra dagen her.