Ride & eat - gør dig fortjent til frokosten

BESKRIVELSE:

Vi cykler en tur til egnet skov, gerne nær jer, hvor vi spiser vores velfortjente frokost. Men inden frokosten skal vi cykle en tur på ca. 10-15 km., en tur hvor de fleste kan være med og hvor vi selvfølgelig følges ad sammen. Undervejs på turen vil vores MTB-instruktør arbejde lidt med MTB-teknikken så alle kan få lidt mere ud af deres MTB, og de fede oplevelser der ligger heri. Turen er for dig som er nybegynder eller let-øvet, men også for dig som aldrig har siddet på en mountainbike før.

Hvis vi støder på noget spændende natur undervejs vil vores naturvejleder gerne fortælle om dette, hvad der er at se afhænger selvfølgelig af årstiden.

Efter en rundtur i terrænet vil vi spise en lækker velfortjent frokost på den bedst egnede sted, dette er afhængig af området, men vi skal nok finde noget godt! 

Efter frokosten vil vi fortsætte med mountainbike turen og for dem som ønsker mere teknikundervisning vil gøre noget mere ud af dette. Er der nogle som er trætte efter første heat, er det også en mulighed at trille tilbage. Der kan evt. være mulighed for et hurtigt kørelangt hold og et langsomt hyggehold.

Mål:

En god konference kræver en god og aktiv pause. På denne måde udnytter vi tiden omkring frokosten optimalt. I for noget bevægelse i kroppen, frisk luft, natur og lidt andre indtryk til hjernen. 

Effekt:

Efter en veloverstået aktiv frokostpause i naturen, er hjernen klaret op til næste indendørs omgang. Derudover vil det være en af de oplevelser som der helt sikkert vil blive snakket om over aftensmaden

PRAKTISK INFO:

Antal:

10 - 100 personer.

Pris:

5.400 Kr., for op til 18 personer. 9.950 Kr., for op til 36 personer. 14.950 Kr. for op til 54 personer. Excl. moms og forplejning.

Tilkøb:

Vi kan sørge for frokosten til jer, dette kan være alt lige fra sandwich, grillpølser til gourmetmad tilberedt i skoven -altsammen fra Restaurant Købmandsgården. Kontakt os endelig for mere info.

Tid:

4 - 5 timer

Startsted:    

Doverodde Købmandsgård eller et egnet sted nær jer. Vi kommer over hele landet og meget gerne til jer.

Krav:         

Eneste krav er at du er over 15 år, er rimelig mobil og gerne vil give den lidt gas! Turen er egnet for firmaer, store grupper, personalegrupper eller den store familie.

Yderlige informationer:

I skal have tøj med som passer til årstiden, både til cykelturen og spisepausen. Vi sørger for MTB cykler og hjelme, samt evt. sikkerhedsgrej. Cyklerne er med almindelige pedaler og ikke klikpedaler, så et par løbesko vil være fine.  

Vi kan arrangere samarbejdes øvelser under turen, så i kan blive rystet godt sammen for at skabe en god firma tur for alle.