Time outdoor teambuilding

timeout 02.jpg

Indhold

Alle har travlt i deres hverdag, og ofte bliver der ikke tid til socialt samvær og udviklingsforløb, som er så vigtigt for at alle fungere som en helstøbt velfungerende enhed med samme mål.

Tag derfor dine kollegaer, medarbejdere eller måske samarbejdspartnere på denne særlige outdoor teamoplevelse i kursusstedets park eller have. Her er der mulighed for at kombinere teori og praksis eller ”bare” god interaktion mellem hinanden. Sammen med kursusstedet skaber vi muligheden for en større og bedre relation på tværs af personer, afdelinger, organisationer - uanset alder, køn og fysisk formåenhed.

Vi tilbyder teamet en sjov og anderledes måde at få gode friluftsoplevelser, læring omkring hinandens egenskaber og kompetencer, som kan bruges i det fremadrettet samarbejde.

”Time out” er et begreb vi bruger, når vi laver outdoor teamøvelser – og sådan en “Time Out” kunne se sådan her ud:

Forløbet

Vi mødes i park eller have, hvor vi efter en kort intro til hinanden vil gå igang med en lille opvarmningsøvelse, dette kunne være noget så frækt som en “Drillepind”. En øvelse hvor hele holdet bliver udfordret på oplevelsen af at alle gerne vil påvirke en opgave! 

Herefter vil turen rundt i parkanlægget starte, hvor vi selvfølgelig har været ude på forhånd og lave nogle øvelser klar til jer! Der vil være ca. 5 - 6 udfordrende samarbejdsopgaver, som vi vil gå rundt til, de forskellige opgaver vil udfordre forskellige elementer i gruppen og hos den enkelte. Nogle af opgaverne kan man f.eks. risikere at være blinde til, nogle kan man risikere at blive våd ved og andre kan man bliver udfordret på sine kommunikationsevner!

Fælles for alle øvelser er at det er rigtigt sjovt, udfordrende og at vi i udgangspunktet ikke laver noget, hvor alle ikke på en eller anden måde kan deltage. 

Udover at naturvejlederen undervejs på gåturen kan finde på at fortælle lidt om den natur vi passere forbi, så giver gåturen imellem øvelserne rig mulighed for en “walk and talk” om øvelserne vi lige har været igennem.

Mål

Når vi er færdige efter ca. 3 timers sjove samarbejdsaktiviteter vil i være klar til igen at kunne koncentrere jer om konference, derudover vil i have fået noget bevægelse i kroppen, frisk luft, natur og lidt nye indtryk til hjernen.. 

Effekt

Et frisk og veloplagt hold, der igen er klar til at tage imod læring eller til at arbejde med komplicerede opgaver. Motivationen er tilbage!

Yderligere informationer

Vi har i snesevis af samarbejdsøvelser, så inden en eventuel endelig aftale bliver indgået vil vi i fælleskab lave lige nøjagtigt det i ønsker, ovenstående skal betragtes som eksempel. Hvorfor det er vigtigt med en indledende konceptdialog, hvor vi i fællesskab kan spore os ind på jeres behov og ønsker.

Outdoor teambuilding kan foregå hele året, det kræver blot ordentlig påklædning. Vi har stor erfaring med aktiviteter i vinterhalvåret, hvilket er den glemt sæson, hvor der særligt kan laves skønne og eksklusive friluftsoplevelser i vores teltsauna, tipi telte med brændeovne.

Vi kan arrangere samarbejdes øvelser under turen, så i kan blive rystet godt sammen for at skabe en god firma tur for alle.  

Antal

25 personer pr. friluftsvejleder, da aktiviteterne ofte har svært ved at favne flere. Er i flere end dette, kommer vi bare flere instruktører.

Tid

Ca. 3 timers aktivitet, men vi er meget fleksible, så ønsker i færre eller flere timer kan dette selvfølgelig arrangeres. Men erfaringsmæssigt passer de 3 timer med enten en formiddag eller en eftermiddag.

Pris

10.000 kr. for 3 timer med en instruktør

15.000 kr. for 3 timer med 2 instruktør.

Dette er inkl. alt nødvendigt udstyr, evt. tilladelser og vores transport til stedet.