Ride and Eat

MBK cykler 02.jpg

Indhold

Vi cykler en tur til en nærliggende plantage eller et andet egnet natursted, hvor vi spiser vores velfortjente frokost.

Inden frokosten skal vi cykle en tur på mellem 5- 10 kilometer, en tur hvor de fleste kan være med og hvor vi selvfølgelig følges ad sammen.

Hvis vi støder på noget spændende natur undervejs, vil vores naturvejleder gerne fortælle om dette, hvad der er at se afhænger selvfølgelig af årstiden.

Efter en rundtur i Plantagen vil vi spise en lækker velfortjent frokost i fx et madpakkehus eller et andet egnet sted.

Efter frokosten vil vi fortsætte med cykelturen.

Er der nogle som er trætte efter første heat, er det også en mulighed at trille tilbage. Der kan evt. være mulighed for et hurtigt kørelangt hold og et langsomt hyggehold.

Mål

En god konference kræver en god og aktiv pause. På denne måde udnytter vi tiden omkring frokosten optimalt. I for noget bevægelse i kroppen, frisk luft, natur og lidt andre indtryk til hjernen. 

Effekt

Efter en veloverstået aktiv frokostpause i naturen, er hjernen klaret op til næste indendørs omgang. Derudover vil det være en af de oplevelser som der helt sikkert vil blive snakket om over aftensmaden

Yderligere informationer

I skal have tøj med som passer til årstiden, både til cykelturen og spisepausen. Vi sørger for cykler og hjelme, samt evt. sikkerhedsgrej. Cyklerne er med almindelige pedaler og ikke klikpedaler, så et par løbesko vil være fine.  

Vi kan arrangere samarbejdes øvelser under turen, så i kan blive rystet godt sammen for at skabe en god firma tur for alle.  

Antal

Op til 10 deltagere

Tid

2,5 timers cykling, 30 min. frokost + 30 min. Udlevering og indstilling af cykler.

Pris

Prisen er afhængig af antal deltagere og medgået tid med forberedelse.
Et arrangement der varer cirka 4 timer med 35 deltagere koster typisk 6.000,- kr. excl. moms