Adventurerace teamevent

adventurerace 02.jpg

Indhold

Adventurerace er en anderledes teamevent med fart over feltet. Tag dine medarbejderne ud i det fri på et anderledes event, hvor der vil være tilrettelagt konkurrencer for teams. 

Sammen tilrettelægger vi et spændingsfyldt forløb, der består af 5 - 6 actionprægede samarbejdsøvelser. Disse øvelser kan foregå på land, i luften eller med et vandelement…dog er det øvelser som de fleste kan deltage i.

Adventure race består af flere øvelser og er på tid. Elementerne sammen sættes i samarbejde med jer.

Det kan være:

  • Biltræk
  • Tovbro over vand
  • Stigeklatring
  • Vandbæring
  • Bueskydning - tidsstraf ved ikke at ramme
  • Fokusbold
  • Ø-hop
  • Eller mange andre sjove øvelser.

Medarbejderne deles op i hold som så konkurrere mod hinanden, typisk 6 deltager pr. hold. Holdene bliver sendt afsted forskudt af hinanden og bedste tid vinder. 

Vi tilrettelægger indholdet efter jeres ønske, så det er afstemt med medarbejdernes formåen og motivation. 

Mål

Få rystet medarbejderne godt sammen med en fælles oplevelse. Hvem er virksomhedens bedste hold og hvem er bedst til at samarbejde? Hvem skal gå hjem med håneretten?! I oplever kollegarene i hverdagen men har her mulighed for at opleve hinanden i lidt anderledes, sjove og udfordrende situationer.

Effekt

Aktiviteterne får jer til at opleve hinanden i en anderledes situation, end det i oplever i en den travle hverdag. Efter en omgang med masser af sjove aktiviteter og udfordringer skulle i gerne være endnu mere modtagelig overfor inputs fra konferencerummet. 

Yderligere informationer

I skal have tøj med som passer til årstiden, både til cykelturen og spisepausen. Vi sørger for MTB cykler og hjelme, samt evt. sikkerhedsgrej. Cyklerne er med almindelige pedaler og ikke klikpedaler, så et par løbesko vil være fine.  

Vi kan arrangere samarbejdes øvelser under turen, så i kan blive rystet godt sammen for at skabe en god firma tur for alle.  

Antal

25 til 150 deltagere.

Tid

3 timers aktivitet og vi er meget fleksible, så ønsker I færre eller flere timer kan dette selvfølgelig arrangeres. 

Erfaringsmæssigt passer de 3 timer med enten en formiddag eller en eftermiddag. 

Pris

10.000,- kr. for 3 timer med en instruktør

15.000,- kr. for 3 timer med to instruktører.