5 timers KajakSafari i Det Sydthyske Øhav

Beskrivelse

Tag med på en uforglemmelig kajaksafari i det fantastiske “Sydthyske Øhav”, der er Natura 2000 område, hvor I vil opleve den smukke fjord og kysten fra vandsiden. 

Holdet får udleveret det nødvendige udstyr og får en kort, indledende instruktion om sikkerhed og teknikker og med den undervisning I får undervejs, kan de fleste padle turen. Vi padler ud fra Doverodde Købmandsgård, men selve turen for dagen bliver selvfølgelig bestemt af vejret. 

Målet er at vi padler ud til vores helt egen hyggelige stykke Limfjordsstrand, hvor vi spiser vores medbragte madpakke. I løbet af turen vil der komme lidt basal og nødvendig kajakundervisning, nok til at I kan gennemføre og få det fulde udbytte af turen. 

En tur som de fleste kan være med til og som helt sikkert vil blive husket af alle. I kajakken er der altid en risiko for at blive våd og vi gør selvfølgelig hvad vi kan for ikke at blive det. Nogle gange ender dagen alligevel i sjov leg med kajak og vandet. 

Det handler om oplevelsen i kajakken og søger for en rigtig god oplevelse, blandt andet fordi vi har nogle af landets mest erfarne instruktører.

Der er selvfølgelig mulighed for at låne gode våddragter og sko til at holde varmen med og det er selvfølgelig en god ide at medbringe skiftetøj og regntøj i tilfælde af dårligt vejr.

Tilkøb til grupper og firmaer:

Kajak og æd:    Vi laver et lejrbål og tilbereder lidt mad på primitiv vis over gløderne, dette kunne f.eks. være muslinger lavet direkte på gløder. Det giver altid en god oplevelse når der indgår en god smag af natur.

Pris pr. person 250,- kr. excl. moms

Videofotografering:

Vi kan sørge for at dele af turen optages med GoPro kamera og til sidst sammenklippes til en video om turen og oplevelsen.

Pris: 2.000,- kr. excl. moms.

Praktisk info:

Forløb:

Turen er en dagstur på 5 timer inkl. instruktion og frokostpause. Turen gennemføres fra 1. maj til 1. okt., ved bestemte vejrforhold kan vi ændre på startsted og rute. 

Startsted:    

Doverodde Købmandsgård

Krav:         

Eneste krav er at du er over 15 år, er rimelig mobil og tryg ved vand. Turen er egnet for mindre personalegrupper, turister eller den store familie.

Udstyr:        

Vi sørger for al det udstyr du skal bruge ud over almindelig beklædning og regntøj, Det vil sige havkajak, svømmeveste, pagaj, paddlefloat, spreydeck etc.

Pris:     

1.600,- kr. excl. moms pr. person

Deltager antal:     

Min. 5 personer

Skulle I som gruppe have ønsker til at padle et andet sted, så kontakt os med jeres ønsker.