3 timers KajakSafari for nybegyndere

Beskrivelse

Kom med ud og oplev fjord, hav og kyst fra vandsiden og mærk havkajakkens frie verden, måske ser vi endda en sæl undervejs. 

Holdet får udleveret det nødvendige udstyr og får nogle indledende instrukser om sikkerhed og teknikker, hvorefter, vi tager ud på en tre timers tur, hvor holdet får oplevelsen af, at sidde trygt og godt i kajakken og opleve naturen, når den langsom driver forbi. 

Undervejs gennemgår løbende de mest basale kajakteknikker, der er nødvendig, for at kunne klare sådan denne type tur og det er ikke særlig svært! 

Vi starter fra fx fra Doverodde Købmandsgård, hvor vi efter en kort introduktion og klargøring padler afsted ud i den blå. Vejret dikterer retningen og destinationen for dagen, men det skal nok blive sikkert, sjovt og lærerigt!

Holdet padler ud til et egnet sted, hvor vi holder kaffepause og snakker lidt om vores oplevelser samt hvor vi skal hen efterfølgende. 

Det handler om oplevelsen i kajakken og søger for en rigtig god oplevelse, blandt andet fordi vi har nogle af landets mest erfarne instruktører.

Forplejning:    

Hvis vores deltagere ønsker det, kan vi sørge for forplejning undervejs og også gerne kaffe og lækker kage. Udgifter til forplejning tilkøbes ved siden af, alt efter ønsker

Har du ønsker om en længere tur eller andet indhold, så læs om en af vores andre ture eller kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vi finder nok på noget.

Tilkøb til grupper og firmaer: 

Videofotografering: Vi kan sørge for at dele af turen optages med GoPro kamera og til sidst sammenklippes til en video om turen og oplevelsen.

Pris: 2.000,- kr. excl. moms.

Praktisk info:

Startsted:    

Doverodde Købmandsgård, Nykøbing Havn, Thisted Havn, Skive Havn, Struer Havn, Ejerslev havn, Glyngøre Havn og måske længere væk som fx Århus. Vi tager gerne imod ønsker om både startsted og turrute.

Forløb:     

Dette kunne være en dagstur, men kunne også være en (fyr)aftenstur.

Udstyr:        

Vi sørger for al det udstyr du skal bruge ud over almindelig beklædning og regntøj, Det vil sige havkajak, svømmeveste, pagaj, paddlefloat, spreydeck etc.

Pris:     

1.000,- kr. excl. moms pr. person

Deltagere:     

Min. 5 personer

Krav:         

Eneste krav er at du er over 15 år, er rimelig mobil og tryg ved vand.