DET HANDLER OM TEAMWORK

Alle virksomheder og organisationer har fart over feltet til daglig. Tit og ofte bliver der ikke tid til at lave noget socialt sammen og enhver leder ved, hvor vigtigt det er, at huske samværet, for at alle fungerer som et helstøbt hold, der til dagligt trækker samme vej.

Vi tilbyder jer en helt anderledes oplevelse med naturen som scene. Det giver teamspirit og sammenhold, hvor alle kan være med. Høje, lave, kvinder og mænd.

Adventurerace er nemlig en anderledes firmaevent, med fart over feltet. Tag dine medarbejderne med på en oplevelsesrig firmatur, hvor der vil være tilrettelagt konkurrencer for teams. Det kan både være teams, der består af medarbejdere fra din egen virksomhed og du kan også vælge at invitere dine kunder på en venskabelig dyst, med sved på panden.

Vi tilrettelægger et spændingsfyldt forløb sammen, der består at flere actionprægede opgaver og samarbejdsøvelser til lands, til vands eller i luften. Og det er en hel dag sammen med tre instruktører og hele vores store grejbase.

Vi har det meste indefor friluftsgrej som fx ribbåd, vandscooter, havkajak, mountainbikes, rapellingudstyr, telte med sauna, kogegrej fra Morsø, samarbejdsudstyr, snor, reb og karabinhager til hvad som helst og så videre.

Klik på galleriet og se billeder fra et Adventurerace:

DET FÅR I FOR PENGENE

Adventurerace består af flere øvelser og er på tid. 

Elementerne sammensættes i samarbejde med jer.

Det kan fx være:

  • Biltræk
  • Tovbro over vand
  • Kajak sejlads
  • Vandbæring
  • Watercast fra Rib båd

Medarbejderne deles op i hold, som så konkurrerer mod hinanden, typisk 6 deltagere pr. hold. Holdene bliver sendt afsted med mellemrum og bedste tid vinder.

Vi tilrettelægger indholdet efter jeres ønske, så det er afstemt med medarbejdernes formåen. Der kan være forplejning under løbet i form af væske og grillpølser.  

FORMÅL

Få rystet medarbejderne godt sammen med en fælles oplevelse. Hvem er bedst til at samarbejde? Hvem er virksomhedens bedste hold? I oplever kollegaerne i hverdagen og får mulighed for at opleve hinanden i lidt anderledes situationer.  

ÅRSTID

Sent forår, sommer og tidligt efterår. Da deltagerne evt. kan komme i vand med eller uden neoprendragt, er det godt at vandet er nogenlunde varmt. Ved tilvalg af middag i ”Nak og æd” er det dejligt at have lidt sommervarme til den udendørs firmamiddag.

YDERLIGERE INFORMATIONER

Vi tilrettelægger dagen i tæt samarbejde med jer, deltagerne skal have påklædning efter årstiden, transport til aktivitetsstedet står I for.

Hvis vi arrangerer et vandforløb sørger vi for, at der er omklædningsmuligheder.

Hent alle informationer som pdf brochure, ved at klike på billedet herunder:

Klik på billedet og hent brochuren som pdf

Klik på billedet og hent brochuren som pdf

FORLØB

Arrangementet kan afvikles i hverdagene eller i en weekend. Det vil typisk være fire til fem timer med aktiviteter. Aktiviteterne får jer til at opleve hinanden i en anderledes situation, end det I oplever i den travle hverdag.

ANTAL DELTAGERE

10 til 150 deltagere. Ring til eventrådgiver i Nordvest Safari på 9795 9266

TID

Fire til fem timers komprimeret action inkl. forplejning, hertil kommer muligt tilkøb af forplejning/firmafrokost.

MULIGT TILKØB

  • Turen kan afsluttes med firmamiddag, som fx kan være ”nak og æd”, hvor vi sammen med vores kok, tilbereder en god middag i vores udekøkken og over bål. Middagen spises i hyggeligt festtelt
  • Øl- og vinsmagning er en af de populære ting som altid falder i gode smag
  • Firmamiddag på restaurant eller kro (vi har også en god restaurant på Doverodde Købmandsgård)
  • Den store grilldyst med lokale drikke  

STED

Vi finder et naturområde, som passer til det planlagte forløb, for afviklingen af jeres Adventurerace. 

PRIS

Alt dette inkl. tre instruktører og hele vores grejbank i én dag inkl. opsætning og nedtagning, indenfor en radius af 100 km. fra vores hovedsæde på Doverodde Købmandsgaard i Thy for kun:

25.000,- kr.

Excl. moms og eventuel tilkøb til grundpakken. Der henvises iøvrigt til vores normale salgs- og leverings- betingelser.

Ses vi?

Det tror vi på, at vi gør...!

Vil du booke en dag med Adventurerace eller vil du snakke videre med en af vores eventrådgivere, så klik her: