TEAMBUILDING I MANGE NIVEAUER

Vi har udviklet en hel serie af teambuildingværktøjer, som vi kan sammensætte, til at få netop dit hold til at arbejde bedre sammen.

Det drejer sig om ressourceafklaring, sammenhold og nærvær. Sammen aftaler vi et sæt værdibegreber, der skal være et gennemgående tema i teambuildingarbejdet.

Gennem én, to eller flere sessioner, stiller vi relevante opgaver til dit team og undervejs observerer både vi og du, som leder eller virksomhed, hvad der sker og hvilken udvikling vi oplever, der folder sig ud.

Gennem fælles evaluering, får vi sat ord på de processer og resultater, vi har observeret og sammen får vi en vinkel på, hvad der fungerer godt, hvad der er blevet bedre og hvad der måske skal arbejdes mere med.

ET EKSEMPEL

Den bedste måde at forstå vores fremgangmåde, er et eksempel på en aktivitet, vi har haft med Mors-Thy Håndbold, hvor ligaspillerne har fået et forløb, der svarer til vores beskrivelse. 

Forløbet blev opdelt i tre etaper, så der kunne evalueres mellem hver etape. På den måde kunne vi bygge den næste etape op, så den gav optimal resultat.

Mors-Thy Håndbold har fået sammensat et skræddersyet program, hvor man for hver gang, der afholdes en event, skruer lidt op for udfordringerne. 

ETAPE 1 - DEN BLØDE

Forløbet startede med den bløde udgave, hvor Nordvest Safaris instruktør satte holdet i gang med samarbejdsøvelser i den lette ende. Det var teambuilding og kommunikation hvor samarbejds- og koordinationsevner blev testet. Det var fx en øvelse, hvor en bil skulle “trækkes i garage”. En tung opgave, der kun kan løses gennem tæt samarbejde. Denne etape blev udført i Legind Bjerge på Mors.

ETAPE 2 - DEN SYREDE

I andet step blev bissen skruet lidt på, så der kom gang i både muskler og hjerne. Det skete gennem det, vi kalder teststationer, hvor deltagerne skulle udføre nogle aktiviteter, der er en kombination af fælles koordination, kammeratskab, kommunikation og kropslig formåen.

Hvem kender ikke opgaven, at skulle være nøjagtig og præcis, mens hjertet banker og musklernestadig arbejder med at fjerne syre. Her var det Doverodde Købmandsgård, der lagde rammer til festlighederne.

ETAPE 3 - DEN ULTIMATIVE

I tredie etape blev ligaspillerne udfordret ultimativt og og her kom de ud af comfortzonen. Et nøje tilrettelagt forløb, der fra sen aften til tidlig morgen sendte deltagerne gennem forskelligartede udfordringer og belønninger, så der kunne testes på de dybere ressourcelag

Rent geografisk var vi ude i Nationalpark Thy, hvor vi brugte naturen som scene og naturlig udfordring.

Mens det hele stod på, observerede Mors-Thy Håndbolds trænere holdet udefra og fik på den måde et godt indblik i holdets evne til at performe under mildt og mellemhårdt pres. 

Denne viden kunne bruges af både spillere og trænere til at blive klogere på, hos hvem og hvordan ressourcerne var fordelt og hvordan spillerne i fremtiden kommer til at trække optimalt sammen.

RESULTAT

Mens det hele står på, observerer Mors-Thy Håndbols trænere holdet udefra og får på den måde et godt indblik i holdets evne til at performe under mildt og mellemhårdt pres. Denne viden kan bruges af både spillere og trænere til at blive klogere på, hos hvem og hvordan ressourcerne er fordelt og hvordan man trækker optimalt sammen.

Cheftræner Søren Hansen udtaler sig om samarbejdet med Nordvest Safari Thy-Mors vedrørende Adventure Teambuilding

Vil du booke en dag med Adventurerace eller vil du snakke videre med en af vores eventrådgivere, så klik her:

Se denne introfilm om teambuilding med Mors-Thy Håndbold - 30 sekunder - det er det hele!

VI ER PROFESSIONELLE

Nordvest Safari arbejder hver eneste dag med at udvikle og afholde events og outdoorarrangementer, som fx teambuilding, ressourceafklaring, havkajakcertificeringer og lignende til både organisationer, virksomheder, skoler og erhvervsliv. 

VORES KUNDER

Virksomheden bliver ofte stillet på nye opgaver, der for eksempel kan være en tilrettelagt mountainbiketur i Nationalpark Thy for Siemens, en teambuildingdag for Arla Foods eller oplevelser for ungdomsskoler i midt- og vestjylland.

“Samarbejdet med Nordvest Safari har været en stor succes og alle vores værdiord fra dag ét, har været impliceret i samtlige tre forløb. Nu skal alle lige sunde sig og efterfølgende får vi sat ord på vores oplevelser i plenum, lyder det fra en træt og glad cheftræner.”
— Cheftræner Søren Hansen, Mors-Thy Håndbold

Det ligger i virksomhedens DNA, at kunne tilbyde alternative oplevelser med naturen som scene at løfte en opgave fra en idé til et inspirerende arrangement, der skubber til kreativiteten på en helt ny og uventet måde.

Nordvest Safari udfører en mængde opgaver for Thisted og Morsø kommuner, hvor man arbejder med naturvejledning for skoleklasser fx eliteelever i Thisted Kommune, psykiske sårbare, friluftsvejledning for ungdomsskoler, sociale arrangementer og sommerferieaktiviteter med mere. Der arbejdes også med forskelige summercamps, marathonevents og ikke mindst Alive Festival.


Klik på galleriet og se billeder fra et Adventurerace:


Klik på billedet og hent brochuren som pdf

Klik på billedet og hent brochuren som pdf