Lars Zedlitz Alberg

Lars Zedlitz Alberg

Dueholmskolen, Morsø Kommune

"En fantastisk og energigivende dag, hvor der var fokus på sammenhold og samarbejdet i personalegruppen - og ikke mindst at prøve sig selv, og hinanden af, i trygge og samtidig udfordrende omgivelser.

Fantastiske instruktører der formåede at skabe en afslappet, imødekommende og uformel stemning - samtidig med at de satte en forståelig ramme omkring de aktiviteter vi, i samarbejde, havde valgt at ville afprøve på dagen. 

Alt i alt en dag, hvor Nord Vest Safari satte sig spor - og ikke mindst en dag, som der fortsat tales om på Dueholmskolen i meget positive vendinger."

Lars Zedlitz Alberg
Skoleleder, Dueholmskolen

Simon Bukhave Larsen

Simon Bukhave Larsen

Arla Foods

"Et lille hint; Har du brug for et break væk fra kontoret med dit team/kollegaer/etc, en mulighed for at bruge lidt tid uden for de vante rammer med solid og kompetent assistance, så kan jeg varmt anbefale Thomas Kolding og Nordvest Safari Thy-Mors.

Jeg har lige haft et par dage ved deres domicil i den gamle købmandsgård ved Doverodde i Thy. Et par dage med fokus på at have det sjovt sammen gennem diverse aktiviteter, som kunne udvikle vores Business Unit som en helhed.

Aktiviteterne bestod af alt fra de klassiske samarbejdsøvelser til rapelling og en tur på fjorden, som suppleret med overnatning i shelters og mad over bål virkelig levede op til målet om at have det sjovt, men ikke mindst om at udvikle teamet til en tættere gruppe. Alle aspekter af turen var i top - ikke mindst afviklingen.

Stor ros til Nordvest Safari Thy-Mors og Thomas Kolding!"