Teamcooking er for dem, der gerne vil gøre det mere spiseligt, at lave aktiviteter

 

Teamcooking kan flettes ind i mange sammenhænge og aktiviteter, som gør det hele lidt mere spiseligt. Det kan fx være i kombination med teambuilding, hvor der undervejs plukkes svampe, planter og andet med naturvejlederen, hvorefter det senere indgår i teamcookings aktiviteten.

Vi finder planter, svampe eller andre spiselige ting i naturen, der tages med tilbage til der hvor vi har base og bålsted i skoven. Det kan også være tilbage til vores shelterplads og bålhytte på Doverodde Købmandsgård, hvor der laves mad over bål. Se shelterpladsen her.

Det er Nordvest Safaris naturvejledere, der står for denne aktivitet.

Teamcokingaktiviteten kan udvides på mange forskellige områder, her er nogle forslag...

  1. Der kan for eksempel hyres en kok eller en eller anden madguru, der kan sammnsætte en spændende teamcoocking og ingredienserne kunne fx være lokale produkter fra Thy og Nationalpark Thy, som kan levere kød, råvildt, planter, grøntsager, frugt, øl og så videre.
  2. Vi kan sørge for en gourmetvariant, hvor der bliver stillet an med det helt store personale som flere kokke, serveringspersonale og eventuelt telte eller andet lækkert, så det bliver primitiv luksus.
  3. Vi kan arrangere et explorerforløb, hvor vi også får besøgt spændende lokationer som fx Bulbjerg Klint, Agger Tange, Hanstholm Fyr, små fiskerlejer (måske med en sejltur på havet eller Limfjorden) eller måske et besøg med overnatning på en ø, hvor der på forhånd er stillet en lejr op med det hele.
  4. ”Nak & Æd”: Du kender konceptet fra TV. Vi tager med en jæger ud at skyde vildt eller også får vi et lokalt dyr leveret - levende eller død - og så arbejder vi med "brækning" og slagtning med efterfølgende teamcoking.

Prøv at tænke ud af boksen, sammen med os, så leverer vi varen. Vi er gode til at finde ud af løsninger, når først vi kender jeres ønsker.