Nordvest Safari har op til 50 mountainbikes, som kan læsses på vores tre cykeltrailere, så vi kan starte turen, der hvor jeres oplevelse er bedst.

 

Når vi arrangerer en tur på mountainbike for en mindre eller større flok, så sørger vi altid for, at turen er veltilrettelagt, så oplevelsen ikke skal forstyrres af ufrivillige pauser.

Alt efter arrangement, så sørger vi for at have friske reservecykler i baghånden, så vi ikke skal reparere noget undervejs. Selv om vi altid sørger for, at cyklerne er i mekanisk god stand, så kan det jo ske, at noget svigter og hvis det sker, så får du bare en ny cykel udleveret, så du kan fortsætte med at nyde oplevelsen.

Vi sørger selvfølgelig for at turen er tilrettelagt og hvis det er en længere tur, så kan vi stå klar undervejs med læ og ly, varme eller kolde drikke, alt efter årstiden og hvis der er brug for overnatning, så sørger vi for, at en lejr står klar eller et værelse er booket til dig og holdet.

Nordvest Safari afholder MTB safari i bl.a Nationalpark Thy, hvor der kan kombineres med både ”økotransport”, ”grøn idræt”, friluftsaktivitet, naturformidling, ”sansernes brug” etc.

Arrangementerne ”skræddersyes” – efter kundens ønsker og behov.

Eksempel på mountainbiketur

Turstart fra Agger mod Nr. Vorupør, hvor der undervejs formidles på seværdigheder, ”stop team øvelser”, pause ved Lodbjerg Fyr, Stenbjerg Kro eller andre relevante steder undervejs.

Det kan også være, at MTB ”kun” indgår som en lille del af hele forløbet.

Kunden er kongen! I giver jeres ønsker og behov – Vi rådgiver og eksekverer…


MTB cyklerne er med aluminiumsstel, 27 gear, dæmpning i forgaflen. Hjulene og sadel kan klares uden værktøj (snap lås), hvilket gør cyklen enkel og brugervenlig.

Vi anbefaler instruktion i det tekniske, inden vi sætter igang og det indeholder gearskifte, bremsning, sving etc., for at sikre brugerforståelse og undgåelse af mekaniske misforståelser, som kan kompromittere sikkerheden.