Et godt nytår venter forude!

Et godt nytår venter forude!

Dette nytår blev der tændt nye lys!

Som sikkert mange har læst i dagspressen, hørt ved sammenrend og i det hele taget, der hvor snakken er gået, så er der nye tider på vej på Doverodde Købmandsgård, hvor vi som Nordvest Safari Thy-Mors, har huseret i nu fire år og før det Limfjordscentret gennem endnu flere år, med naturen, friluftslivet, kunsten, historien, lokalbefolkningen, turister og sejladsen som bagtæppe.

Dejlig anmeldelse fra bostøtten på Mors

Dejlig anmeldelse fra bostøtten på Mors

Vi har fået denne skønne anmeldelse på en dejlig oplevelsesaktivitet med Morsø Kommunes Bostøtte og Dagtilbud: Vi havde den store fornøjelse at indgå et samarbejde med Nordvest Safari vedr. vores oplevelsestur ved Morsø Kommunes Bostøtte og Dagtilbud, hvor deltagerne i aktiviteterne var borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vores mål med denne dag og anderledes aktivitet var, at skabe til rum hvor der blev skubbet til borgerne grænser på en naturlig måde, og hvor de samtidig følte sig trygge og sikre i hele processen.

Hvad siger cheftræneren?

Hvad siger cheftræneren?

Når vi nu har været igennem et stort projekt med Adventure Teambuilding med Mors-Thy Håndbold, så synes vi da selv det gik meget godt. Det er ikke altid nok at synes noget selv, det kan være nok så vigtigt, at høre, hvad kunden har fået ud af det hele.

Derfor spurgte vi cheftræneren Søren Hansen, hvordan kan oplevere samarbejdet med Nordvest Safari Thy-Mors og her er hvad han sagde:

Mors-Thy Håndbold 3. etape: Den ultimative

Mors-Thy Håndbold 3. etape: Den ultimative

I tredie etape blev ligaspillerne udfordret ultimativt og her kom de ud af comfortzonen. Et nøje tilrettelagt forløb, der fra sen aften til tidlig morgen sendte deltagerne gennem forskelligartede udfordringer og belønninger, så der kunne testes på de dybere ressourcelag.

Rent geografisk var vi ude i Nationalpark Thy, hvor vi brugte naturen som scene og naturlig udfordring. Mens det hele stod på, observerede Mors-Thy Håndbolds trænere holdet udefra og fik på den måde et godt indblik i holdets evne til at performe under mildt og mellemhårdt pres. 

Denne viden kunne bruges af både spillere og trænere til at blive klogere på, hos hvem og hvordan ressourcerne var fordelt og hvordan spillerne i fremtiden kommer til at trække optimalt sammen.

Mors-Thy Håndbold 2. etape: Den syrede

Mors-Thy Håndbold 2. etape: Den syrede

Mors-Thy Håndbold var også igennem "Den syrede" 2. etape, i forbindelse med "Adventure Teambuilding". Her blev blev bissen skruet lidt på, så der kom gang i både muskler og hjerne. Det skete gennem det, vi kalder teststationer, hvor deltagerne skulle udføre nogle aktiviteter, der er en kombination af fælles koordination, kammeratskab, kommunikation og kropslig formåen

Hvem kender ikke opgaven, at skulle være nøjagtig og præcis, mens hjertet banker og musklernestadig arbejder med at fjerne syre. Her var det Doverodde Købmandsgård, der lagde rammer til festlighederne

Stærk blæst og et krævende TV2 hold

Stærk blæst og et krævende TV2 hold

Vi var med i Vorupør under CopenCold Hawaii. Lige pludselig var der bud efter vores evner med ribbåd. TV2 ringede og spurgte om vi kunne lave en sejlads med kamerafolk, helt tæt på SUP surferne. Det ville vi gerne og selv om vejret var lidt i rå stemning, satte Thomas ribbåden i vandet ved Agger Tange og sejlede hele vejen til Vorupør. Drønede rundt med hele kamera crewet og tilbage til Agger Tange igen på cirka fire timer. Sejlturen tilbage var en af dem, hvor søren rejste sig og gav den sidste time ved kysten en ekstra udfordrende dimension. TV2 folkende fik skuddene i kassen og vi havde endnu engang løst en spændende opgave til søs.
Se fotos fra dagen her.

Skal du ud at se på træskibe?

Skal du ud at se på træskibe?

I forbindelse med træskibssejladsen 12. og 14. september tilbyder Nordvest Safari at sejle dig og dine venner en tur i vores ribbåd, så I kan komme tæt på de store træskibe. Hop ombord på vores hurtiggående gummifartøj og tag en tur omkring stævnen på de stolte trækæmper, der kommer forbi Thisted og Nykøbing i de dage.

Masser af udfordringer til Mors-Thy Håndbold

Masser af udfordringer til Mors-Thy Håndbold

De sveder, de fryser, deres muskler piver og de ved ikke hvornår det stopper. Sådan har den sidste etape været for Mors-Thy håndbold, der lige har gennemført tre etaper af et skræddersyet Adventure Teambuilding, som Nordvest Safari Thy-Mors har planlagt, serveret og gennemført med stor præcision og med fokus på ressourceafklaring, værdier, samarbejde og nærvær.

Torsten Schack Pedersen har breaking news

Torsten Schack Pedersen har breaking news

En vigtig udvikling af projektet med SMK i Thy. I dag havde vi besøg af TV MidtVest og Nordjyske, fordi vi havde fornemt besøg af politiker Torsten Schack Pedersen, Venstre, der netop har sikret, at der er afsat økonomi på den nye finanslov til drift af Statens Museum for kunsts filial i Thy. Torsten kunne oplyse, at der er afsat 1.5 mill. de næste fire år, til drift. Det er ganske enkelt en signifikant og vigtig udvikling af projektet fordi en vigtig sten i fundamentet lagt, for at projektet kan lykkes.

I dag er der dømt hård træning

I dag er der dømt hård træning

På Doverodde Købmandsgård har vi tit besøg af afslappede turister. Sådan er det selvfølgelig også i dag og så sker der langt mere end det. Vi har igen en dag sammen med Mors-Thy Håndbold og derfor kan man opleve unge mænd med højt kondital foretage rimeligt udfordrende øvelser i hele parken, i tårnet, på og i vandet. Vi er spændte på, hvad dagen bringer...

Update på Statens Museum for Kunst for Doverodde Købmandsgård

Update på Statens Museum for Kunst for Doverodde Købmandsgård

Projektet med Statens Museum for Kunst går sin fine gang. Vi arbejder alle på sagen (Thisted Kommune, SMK og Nordvest Safari) og i går havde vi fx et møde med en del mennesker fordelt på SMK, arkitekter, ingeniører, kommunen og os. Vi var ialt 15 mennesker til en god og fremadrettet projektdag, der giver os en stærk tro på, at det her kommer til at ske og som det ser ud nu, så bliver åbningen i maj 2019. Vi krydser fingre...

Hvorfor koster rapelling så meget?

Hvorfor koster rapelling så meget?

Vi har tit henvendelser vedrørende rapelling fra vores tårn på Doverodde Købmandsgaard, hvor vi skal forklare alt om rapelling...

Det sker også, at vi må give en rimelig lang forklaring på, hvorfor det koster det, det koster og det er ikke altid nemt at sætte billeder på alle de sikkerhedprocedurer, regler og logbog, vi skal overholde for at være "lovlige"  og for at kunne tilbyde en oplevelse, der ikke bare er ud over det sædvanlige, den skal også være så sikker, at du kan nyde udsigten før du når jorden.